Hvordan finder jeg den rigtige lejer?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

At finde den rigtige lejer til din lejebolig kan både være en lang og tidskrævende proces – men sådan behøver det heldigvis ikke at være. 

Generelt kan vi sige, at jo bedre og mere fyldestgørende en annonce, du opretter til din bolig, jo flere ansøgninger vil du få, og jo hurtigere vil vejen til udlejning være for dig. 

Når det er sagt, har vi dertil en lang række funktioner, der gør udvælgelsesprocessen nemmere for dig, når du skal finde frem til en lejer, der passer til netop dine ønsker og præferencer. 


Få kun vist beskeder fra boligsøgende, der matcher dine krav

I BoligPortals indbakkefunktion, kan du indsætte forskellige søgefiltre, så du hurtigt vil få vist de henvendelser, der kommer fra personer, der matcher dine krav. 

Du kan blandt andet filtrere på alder, beskæftigelse, familieform, ønske om husdyr, rygevaner og meget andet. 

Benytter du flag-funktionen, hvor du løbende giver dine henvendelser farvekoder, fx baseret på om de skal inviteres til fremvisning eller have afslag, kan du ligeledes filtrere på flag.

Du indsætter filtre direkte i indbakken i øverste højre hjørne af oversigten, som vist på nedenstående billede. Herefter krydser du blot dine krav af i firkanterne og klikker på den orange knap i bunden, der angiver, hvor mange henvendelser, der matcher din søgning. 

 

Find og opsøg selv din næste lejer blandt vores aktive boligsøgende 

Har du ikke fundet den rigtige lejer blandt dine henvendelser i indbakken, kan du altid gå på opdagelse blandt vores mange aktive boligsøgende. Du klikker blot på fanen 'Find lejer' i den blå sidebar, hvorefter du skal vælge den af dine boliger, du vil finde en lejer til. 

Bemærk: Det er kun mulige at finde lejere, hvis du har en aktiv boligannonce på BoligPortal. Alle dine aktive annoncer vil automatisk fremstå her. 

Herefter vil du få vist en liste over alle de aktive boligsøgende på BoligPortal, der søger boliger som din. Listen er baseret på de boligsøgendes aktive BoligAgenter – altså gemte søgninger. 

Læs mere om Find lejer-funktionen her

 

 

Læs også ...

 
Se mere