Fremhævningsmuligheder for professionelle udlejere

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Som professionel udlejer kan du nemt og gratis oprette alle de boligannonce på BoligPortal, du ønsker – og vil du sætte ekstra skub i udlejningsprocessen, tilbyder vi flere forskellige fremhævningspakker, der kan booste dine annoncers præstationer og interesse fra boligsøgende.

Denne artikel tager udgangspunkt i fremhævningsmuligheder for professionelle udlejere. Er du privat udlejer kan du læse mere om dine fremhævningsmuligheder her.

Har du mere end 2 lejemål og opfylder du visse krav, kan du helt gratis blive oprettet som professionel udlejer. 
Kontakt os på B2B@boligportal.dk og hør mere. 

 

Hvordan fremhæver jeg min annonce?

For at købe en fremhævning, skal du blot gå til den boligannonce, du ønsker at fremhæve, og klikke på '+ Fremhæv'.

Herefter kan du vælge den fremhævningsmulighed, der passer dig, og betale med MobilePay eller kreditkort. 

Bemærk: Du køber alle fremhævninger som et abonnement, der automatisk fornyes automatisk hver 14. dag, indtil det afmeldes eller dit lejemål markeres reserveret eller udlejet. 

 

Vælg imellem 4 fremhævningsmuligheder for professionelle udlejere

Topannonce
449,00 / 14 dage*
Kom øverst i søgeresultaterne.
Denne fremhævningsmulighed er særligt relevant for boligannoncer i de større byer med høj konkurrence. Med en topannonce sikrer du dig, at du bliver ved med at være synlig for de boligsøgende.
Læs mere

Åben annonce
599,00 / 14 dage*

Giv alle mulighed for at kontakte dig gratis.
Denne fremhævningsmulighed er særligt relevant for boligannoncer i mindre områder, hvor efterspørgslen på boliger ikke er så høj. Med en åben annonce kan alle interesserede kontakte dig, uanset om de har betalt adgang til BoligPortal eller ej.
Læs mere
Eksponering
1.599,00 / 14 dage*
Få top- og åben annonce, bliv delt på Facebook, i BoligAgent-mails og bliv vist på ligende annoncer i samme og nærliggende områder.
Denne fremhævningsmulighed er særligt relevant for boligannoncer, der skal nå ud til så mange mennesker som overhovedet muligt. Har du svært ved at få lejet dit lejemål ud, anbefaler vi dig, at du benytter dig af eksponeringspakken, som giver dig maksimal synlighed.
Læs mere
Eksponering +
2.599,00 / 14 dage*
Få ALLE fordelene fra eksponering, top- og åben annonce + kom på side 1 igen, få ny annonceringsdato og bliv vist som ny annonce i BoligAgent e-mails til interesserede boligsøgende 
Denne fremhævningsmulighed er særligt relevant for boligannoncer, der vil have maksimal eksponering og fuld opmærksomhed. Er din annonce forsvundet i mængden og interessen forsvundet, giver Eksponering + helt nyt liv til din annonce.
Læs mere

*Alle priser er inkl. moms.
Alle fremhævningsmuligheder fornyes automatisk hver 14. dag, indtil det opsiges eller lejemålet markeres reserveret eller udlejet, med mindre der foreligger en særlig aftale med BoligPortal. Der tages forbehold for prisændringer. 


Alle fremhævninger kan opsiges når som helst uden binding

 

Hvordan fungerer en topannonce?

Når en bruger søger efter en bolig på BoligPortal, vil de boligannoncer, der matcher søgningen og har tilkøbt en topannonce – enten særskilt eller i Eksponeringspakken – blive præsenteret som de øverste annoncer.  

Der er plads til tre topannoncer i hver søgning. Hvis der er mere end tre topannoncer, der matcher denne søgning, vil annoncerne ligge i et 'hjul', som løbende roterer. På den måde sikrer vi, at alle topannoncer bliver eksponeret lige meget. Din topannonce bliver altså vist lige så meget, som de andre, så længe dit fremhævning er aktiv. 

Klikker den boligsøgende på 'Flere fremhævede annoncer', vil hjulet rotere, og den boligsøgende vil herefter blive præsenteret for tre nye topannoncer.

Derudover er det yderst sjældent, at den boligsøgende kun sætter område som kriterie, men derimod også ønske til f.eks. husleje, antal værelser og areal, hvilket højner dine chancer for at blive vist i søgningen.

Din annonce er både placeret i toppen og på sin oprindelige placering i søgeresultaterne

Foruden at være placeret i hjulet for oven vil din annonce selvfølgelig altid være placeret der, hvor den naturligt ville ligge, hvis du ikke havde tilkøbt annonceringen.

 

Hvordan fungerer en åben annonce?

På BoligPortal skal alle boligsøgende have et aktivt boligsøgningsabonnement for at kontakte udlejerne. En åben annonce betyder, at alle boligsøgende frit kan kontakte dig via din boligannonce, uanset om de har et betalt abonnement eller ej. 

Når du har tilkøbt en åben annonce, får dit annoncebillede et grønt banner med teksten 'Fri kontakt'. På den måde skiller din annonce sig ud fra mængden, og det bliver tydeligt for alle, at betalingsmuren er fjernet for netop dit lejemål.  

 

Hvordan fungerer Eksponering?

Med fremhævningsmuligheden Eksponering, får du fuld udbytte og maksimal eksponering af din annonce på tværs af alle vores kanaler. 

Udover en topannonce, så din bolig ligger i toppen af søgeresultaterne, og en åben annonce, så alle frit kan kontakte dig uden betaling, bliver din annonce:

  • Synlig på lignende annoncer under 'Andre boliger i området'
  • Synlig i søgninger i nærliggende områder
  • Delt på Facebook i relevante, områdespecifikke grupper, styret af BoligPortal
  • Delt i BoligAgent-mails fra samme område under 'Lignende annoncer'


Hhv. eksempel på BoligAgent e-mail og placering på lignende annonce

Eksempel på annoncedeling i lokal Facebookgruppe med +10.000 følgere

 

Hvordan fungerer Eksponering + ?

Eksponering + er den største og mest udbytterige fremhævningspakke, vi tilbyder. Den giver dig alle fordele fra Eksponeringspakken – inklusiv topannonce, åben annonce, placeringer på lignende annoncer og deling i områderelevante Facebook-grupper.

Derudover får din boligannonce:

  • En placering på side 1 igen (aktiveres på købstidspunktet)
  • En ny annoncedato (aktiveres på købstidspunktet)
  • En placering i BoligAgent e-mails som ny annonce (aktiveres på købstidspunktet)


Eksponering + er det ultimative boost af din annonce
En fremhævning med Eksponering + er en effektiv mulighed for dig, der oplever dalende interesse for din bolig, fordi annoncen forsvinder i mængden og har mistet sin nyhedsværdi. 

Ligeledes er det et godt værktøj til dig, der foretager ændringer på din annonce – fx hvis du tilføjer nye billeder, justerer huslejen, tilføjer tilladelse til husdyr eller installerer vaskemaskine i lejemålet – til at tiltrække boligsøgende til din bolig. 

 


Vi er her for at hjælpe

Hvad end du har spørgsmål til dine muligheder for fremhævning af dine boligannoncer eller har brug for hjælp til det praktiske, sidder vi altid klar til at hjælpe. 

Kontakt os på B2B@boligportal.dk.

Har du som professionel udlejer tilknyttet en kontaktperson hos BoligPortal, er du ligeledes altid velkommen til at kontakte vedkommende direkte.

 

 

Læs også ...