Hvordan fjerner jeg min udlejningsannonce?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Hvis du vil fjerne din udlejningsannonce, skal du markere lejemålet som udlejet. Herefter vil annoncen blive fjernet fra BoligPortal. 

Du vil stadig kunne finde din annonce på din BoligPortal brugerprofil efter den er markeret udlejet. Dog er det kun dig som udlejer, der stadig har adgang til annoncen, og den vil ikke være synlig for boligsøgende. 

Du har også mulighed for fuldstændigt at slette dit lejemål fra BoligPortals system. Læs mere om det her. 

 

Sådan fjerner du annoncen ved at markere boligen udlejet 

  1. Log ind på din BoligPortal-bruger

  2. Klik på 'Annoncerede lejemål' i den blå menu til venstre

  3. Klik på de tre lodrette prikker ud for det lejemål, du vil fjerne

  4. Klik på 'Markér udlejet

           

  5. Du kan nu vælge den boligsøgende, som er din nye lejer.
    Derefter kan du sende et afslag til alle øvrige boligsøgende. Klik her for at læse mere om at sende automatisk afslag til øvrige boligsøgende

    Har du ikke valgt en lejer fra BoligPortal, kan du trykke på 'Fortsæt uden valg af lejer'. 

         

  6. Afslutningsvis bekræfter du, at dit lejemål er udlejet, ved at klikke på 'Ja, marker som udlejet'

 

Når du har gennemført alle ovenstående trin, vil boligen blive flyttet til fanen 'Udlejet' øverst på siden med 'Annoncerede lejemål'. Annoncen er ikke længere synlig på BoligPortal.dk

Du kan altid genopslå din annonce, hvis du på et andet tidspunkt vil finde en lejer til lejemålet. Læs mere om genannoncering her

 

 

Fjern din annonce ved permanent at slette hele lejemålet 

Hvis du vil fjerne alle informationer og dokumenter tilknyttet din annonce, så kan du slette det samlede lejemål fra BoligPortal. 

Vigtigt: Når du sletter hele lejemålet via menupunktet 'Alle lejemål' permanent sletter du samtidig alt indhold knyttet til lejemålet. Det kan for eksempel være lejekontrakter, flyttesyn, fuldmagter, lejeforhold, noter eller annonceringsinformationer, som er tilknyttet lejemålet. 

 

  1. Klik på 'Alle lejemål' i den blå menu i din BoligPortal brugerprofil

  2. Tryk på de tre lodrette prikker ud for det lejemål, du vil slette, 

  3. Klik på 'Slet' 

  4. Bekræft ved at skrive "Slet" i tekstfeltet og derefter trykke 'Slet lejemål' 

Når du har fulgt disse trin er annoncen for lejemålet, samt alle dokumenter tilknyttet hertil, blevet permanent slettet. 

 

 

 

 

Læs også ...

 
Se mere