Hvornår bliver min annonce aktiv?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Når du opretter en annonce på BoligPortal, vil den automatisk få statussen 'Venter på godkendelse'. Det skyldes, at alle annoncer på BoligPortal skal gennemgås og godkendes af os, før de bliver aktive – og derved synlige for de boligsøgende. 

Vi godkender annoncer løbende alle ugens dage – både dag og aften. Medmindre vi kontakter dig, vil din annonce derfor snarest muligt være aktiv.

Godkendelsesprocessen tager typisk 1-2 dage og sikrer, at annoncen overholder BoligPortals retningslinjer. 

Vi gennemlæser og godkender alle udlejeannoncer manuelt i vores kundeserviceafdeling. Har vi spørgsmål til din annonce, vil du blive kontaktet pr. telefon af en af vores kundeservicemedarbejdere. 

Er du ny udlejer, vil vi rigtig gerne hilse på dig!

Det er vigtigt for os, at der sidder en rigtig person bag alle boligannoncer på BoligPortal, og at alle vores udlejere føler sig godt klædt på til at udleje deres bolig gennem os.

Er det første gang, du opretter en annonce på BoligPortal, vil vi derfor altid kontakte dig pr. telefon som en del af godkendelsesprocessen. Det betyder altså ikke nødvendigvis, at der er problemer med din annonce, men udelukkende at vi gerne vil hilse dig velkommen på vores platform. 

 

Vi sidder altid klar til at hjælpe

Du behøver ikke selv at kontakte os for at få din annonce godkendt. Vi godkender løbende annoncer og tager dem i den rækkefølge, de bliver oprettet i. Du kan derfor ikke fremskynde processen ved at kontakte os. Vi godkender dog annoncer alle ugens dage – også i aftentimerne – så der vil typisk ikke gå lang tid, før din annonce er aktiv. 

Har du dog brug for hjælp til at oprette din annonce, skrive en god og fængende annoncetekst, fremhæve din annonce eller noget helt fjerde, sidder vores dygtige kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe dig alle ugens dage.

Kontakt os lige her

 

 

Læs også ...

 
Se mere