Hvordan laver jeg en fængende boligannonce, der får mange henvendelser?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Når du opretter en boligannonce på BoligPortal, kan vi aldrig garantere mængden af interesse fra de boligsøgende – men vi oplever, at de mest populære annoncer er de mest fyldestgørende.

Der er derfor rigtig mange ting, du kan gøre, for at maksimere dine chancer for at få stor interesse og for at skille dig ud, så du hurtigt får udlejet din bolig. 

I denne guide gennemgår vi nærmere, hvordan du kan gøre. 

 

Tilføj gode, lyse og vellignende billeder 

Gode billeder sælger varen. Derfor anbefaler vi, at du gør dig umage med at tage nogle gode billeder i dagslys og i en god kvalitet.

Du kan fint bruge mobiltelefonen
Har du ikke mulighed for at få taget professionelle billeder, kan billeder, taget med din telefon, også fint bruges, så længe de er lyse og klare.

Her anbefaler vi stærkt, at du udelukkende tager billeder i dagslys, undgår at bruge blitz og at tage billeder i modlys, husker at pudse linsen og ikke mindst skruer op for lysstyrken. Det giver de bedste billeder med mobilen.

Tag billeder af hele boligen, og indsæt dem i kronologisk rækkefølge
Ved at tage gode billeder af hele lejemålet og at tilføje dem til din annonce i kronologisk rækkefølge, får de boligsøgende i højere grad en realistisk fornemmelse af boligen og dens indretning.

Placér det bedste billede først
Billedet, der ligger først i annoncen, er dét, der skal lokke de boligsøgende til at klikke på din annonce. Sørg derfor, at det bedste billede af boligens bedste rum ligger først. 

 

Skriv en spændende titel med fokus på det særlige

Sammen med dit primære annoncebillede er din titel det første, som de boligsøgende ser i deres søgeresultater. Gør dig derfor umage med at skrive en titel, der skiller sig ud og virker tiltalende.

Fremhæv gerne nogle af de særligt gode ting ved dit lejemål i din titel – fx:

"Rummelig studiebolig tæt på universitet og midtby"

"Lyst rækkehus med stor have og fælles legeplads"

"Nyrenoveret taglejlighed 800m fra Strøget" 

"Charmerende byhus med sydvendt gårdhave, tæt på skov og strand"

"Delevenlig taglejlighed med nyt køkken og vaskesøjle" 

"Stort og lyst værelse med egen altan"

Undgå gentagelser
Når din boligannonce ligger på BoligPortal, vil der automatisk stå lejemålets størrelse, type og antal kvadratmeter lige under annoncebilledet. Undgå derfor gerne at gentage disse informationer i din titel. En titel som "2-værelses lejlighed på 55 kvm" vil altså ikke være god, da disse informationer allerede står i annoncen. 

Din titel vises under dit lejemåls grundoplysninger på annoncen, som vist på nedenstående billede.

Eksempel på en god annonce .png

 

Skriv en fyldestgørende og interessant annoncetekst 

Ligesom med annoncens titel, har beskrivelsen af lejemålet stor betydning for den interesse, du vil få for lejemålet.

De boligsøgende har ofte mange spørgsmål, så jo flere informationer, du giver i din beskrivelse, jo bedre.

Uddyb boligens type, faciliteter og inventar
Beskriv boligens særlige faciliteter – også dem, du har krydset af i oversigten – og sæt eventuelt flere ord på dem, der skal uddybes.
 
Fremhæv de særligt positive ting
Har dit lejemål fx en sydvendt altan, sildebensgulve, indbyggede skabe eller opvaskemaskine kan det være særligt tiltrækkende for rigtig mange boligsøgende. 

Beskriv området, boligen ligger i
Du kan ligeledes beskrive boligens beliggenhed for at skille dig ud – fx hvis dit lejemål er beliggende tæt på populære kultursteder, smuk natur eller med kort afstand til attraktive uddannelses- eller pasningsinstitutioner.

Eksempel på en god annoncetekst

Eksempel på god annoncetekst.png

 

Svar på henvendelser hurtigt og grundigt

Medmindre du har tilkøbt fremhævningsmuligheden Fri kontakt, betaler de boligsøgende for at skrive til dig på BoligPortal. Derfor betyder det meget for deres oplevelse af dig som udlejer, at du svarer på deres beskeder.

Modtager du rigtig mange beskeder, kan du med fordel oprette en beskedskabelon, hvor du takker den boligsøgende for deres interesse og gør opmærksom på, at du har modtaget deres besked og vender tilbage, hvis de bliver inviteret til fremvisning. 

En beskedskabelon – eller standardbesked, som det hedder – gør det muligt for dig at svare flere personer på én gang med en forudskreven tekst, du selv vælger.

 

Er interessen dalende, kan du altid tilkøbe en fremhævning

Hos BoligPortal er det gratis for dig at annoncere din bolig. Du kan dog altid tilkøbe forskellige fremhævningspakker, hvis du ønsker at sætte skub i processen. Læs mere om vores fremhævningsmuligheder her

Har du brug for hjælp, kan du kontakte os her alle dage – vi er altid klar til at give gode råd til din boligannoncering. 

 

 

Læs også ...

 
Se mere