Hvordan sender jeg besked om afslag?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Når du markerer et lejemål udlejet, vil dit valgte standardafslag blive sendt til alle boligsøgende, der har henvendt sig på dit lejemål. 

Du kan altid redigere i dit standardafslag ved at klikke dig ind på indbakken på lejemålet, vælge en vilkårlig samtale og derefter klikke på Standardbeskeder under tekstfeltet. 

Hvis du vil sende afslag til nogle boligsøgende, men du stadig ikke har fået den rette lejer, kan du læse mere om, hvordan man sender beskeder til flere personer her

Du vil, inden du markerer lejemålet udlejet, få mulighed for at vælge én boligsøgende, som den nye lejer. Denne boligsøgende vil få en besked om, at du har valgt vedkommende som den nye lejer af lejemålet, og han/hun vil derfor ikke modtage afslaget. 

Ved reservation af lejemålet vil de boligsøgende ikke få besked, da jeres samtaler kan fortsætte. Reservationen sørger blot for, at du ikke får flere henvendelser på din annonce - for eksempel hvis du allerede har modtaget mange henvendelser eller har aftalt fremvisning med et antal boligsøgende.

Du kan til hver en tid ophæve reservationen igen, hvorpå lejemålet vil fremstå aktivt på siden igen.

 

 

Læs også ...

 
Se mere