Hvordan sender jeg standardbeskeder?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Når du annoncerer din bolig på BoligPortal, kan du nemt oprette beskedskabeloner, så du hurtigt kan besvare en eller flere henvendelser med få klik. Det kalder vi standardbeskeder. 

Det er særligt brugbart for dig, der ofte skriver de samme svar igen og igen, eller vil give god service til de boligsøgende, så de hurtigt får svar fra dig. 

Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at bruge standardbeskeder, og hvilke der er relevant for dig. Det kan fx være til at takke de boligsøgende for deres henvendelse, at give afslag eller at invitere til fremvisning eller åbent hus. 


Sådan opretter du en standardbesked 

 1. Gå til 'Beskeder' i den blå bjælke eller ved at klikke på kuvert-ikonet på forsiden
  Herefter skal du blot åbne en henvendelse, så beskedtråden bliver synlig

 2. Klik på 'Standardbeskeder' lige under feltet, hvor du manuelt kan skrive en besked

 3. Klik på '+ Opret standardbesked' eller redigér BoligPortals standardafslag
  BoligPortals standardafslag er blot oprettet af os, så du har én standardbesked oprettet. Den er klar til brug, som den er, men du kan altid ændre eller slette den, hvis du ønsker det, ved at klikke på de tre vertikale prikker.

 4. Udfyld din standardbesked med intern titel og indhold i tekstboksen
  Titlen vises udelukkende i oversigten, så du kan skelne mellem alle dine standardbeskeder, og er altså ikke synlig for de boligsøgende. 

  I tekstfeltet skriver du den besked, du ønsker at gemme som skabelon, som automatisk bliver udfyldt i beskedfeltet, når du klikker på den i oversigten. Du kan altid tilrette din standardbesked til den enkelte boligsøgende, fx hvis du ønsker at tilføje deres fornavn efter din indledende hilsen.  

 5. Gem din beskedskabelon ved at klikke 'Opret standardbesked'

Herefter vil du i alle samtaler kunne indsætte dine gemte standardbeskeder ved at klikke på Standardbeskeder i samtalerne.

 

Send afslag, invitation til fremvisning eller andet til flere boligsøgende på én gang

Standardbeskeder er særligt brugbare, hvis du får mange henvendelser, der skal have samme svar – fx hvis du udvælger en række personer, der bliver inviteret til fremvisning, eller afslutter forløbet ved at sende afslag til alle de boligsøgende, der ikke fik tilbudt boligen. 

Du sætter blot kryds ved alle de boligsøgende, du ønsker at sende samme besked til, og klikker på 'Standardbeskeder'. Herefter vil den valgte besked blive sendt til hver enkelt boligsøgende på samme tid. 

Her kan det særligt være en fordel at bruge vores flag-funktion, hvor du løbende inddeler dine henvendelser i farver, baseret på om de fx skal have afslag eller inviteres til fremvisning. Læs mere om, hvordan du bruger flag her

 

 

 

Læs også ...

 
Se mere