Hvordan kontakter jeg selv boligsøgende?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Er du udlejer og har du aktive boligannoncer på BoligPortal, kan du altid selv gå på opdagelse i vores kartotek af aktive boligsøgende. Denne funktion kalder vi Find lejer

Her vil du få vist en liste over de aktive brugere, der aktivt søger en bolig, der matcher din. Listen er baseret på de boligsøgendes aktive BoligAgenter – altså de søgninger, som de har været inde og gemme. 

Du finder funktionen under fanen 'Find lejer' i den blå sidebar. Herefter skal du vælge det af dine aktive lejemål på listen, som du ønsker at finde en lejer til. 

Herefter vil du se en oversigt over alle de profiler, som kunne være potentielle lejere til din bolig.

Du klikker blot på 'Se profil' for at få mere information om den enkelte person.

Søg fokuseret efter profiler, der passer til dine krav

Profilerne på listen er udelukkende udvalgt, fordi de søger efter en bolig som din – men det er ikke ens betydende med, at de passer til de krav, du måtte have til din kommende lejer. 

For at gøre processen mere overskuelig, kan du derfor med fordel snævre feltet ned ved at indsætte forskellige søgefiltre til visningen, ved at klikke på 'Filter'.

Herefter indtaster du blot de krav, du skulle have til din kommende lejer – fx alder, beskæftigelse, familieform, ønske om husdyr, rygevaner og meget andet.

Herefter vil du udelukkende få vist potentielle lejere, der passer til netop disse krav. 

Får du for få profiler frem?
Jo flere filtre, du benytter, jo mere snæver vil søgningen blive. Har du indtastet meget stramme krav, kan du derfor med fordel forsøge at lempe dem en smule, hvis ikke du føler, der kommer nok profiler frem.

Nogle filtre kan tolkes på flere måder – fx om der med kæledyr menes en stor hund eller en lille fisk – så spørg hellere ind til lejeren i en dialog.  

 

Kontakt potentielle lejere, og lad dem kigge på din annonce

Finder du en eller flere profiler, som kunne have interesse i din bolig, kan du skrive direkte til personen ved at klikke på 'Kontakt'. 

Dette åbner en tekstboks, hvori du kan skrive din besked til vedkommende. Du kan med fordel beskrive, hvorfor du netop har kontaktet denne person, og hvad det er ved din bolig, der passer til netop dem. 

Beskeden indeholder automatisk et link til din annonce. 

 

Bemærk: Du kan opleve, at den boligsøgendes søgeområde eller kriterier ikke matcher dit lejemål fuldstændigt. Dette kan ske, hvis vedkommende har valgt et meget bredt søgeområde eller mangler at udfylde dele af af sin profil.

 

 

Læs også ...

 
Se mere