Hvordan afmelder jeg mit abonnement på BoligPortals app? (Apple / iOS)

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Hvis du har købt dit abonnement til BoligPortal direkte i vores app på din iPhone eller anden Apple-enhed, vil dit abonnement køre direkte igennem din iTunes-konto.

Det betyder, at du også skal opsige dit abonnement via denne kanal, hvis du ikke ønsker det længere. BoligPortal har ikke adgang til at afmelde abonnementet for dig.

Er du i tvivl om, hvordan du afmelder dit abonnement på din Apple-enhed, henviser vi til Apples egen guide til at opsige et abonnement, der er købt via en app eller App Store

Vigtigt vedr. automatisk fornyelse:
Har du tilmeldt dig abonnementet igennem App Store, skal du være opmærksom på, at abonnementet i henhold til Apples afmeldingspolitik vil blive fornyet 24 timer inden tidspunktet for fornyelsen, som vist ovenstående betingelser ved køb. Dette er Apples betingelser for abonnementskøb i app, hvorfor vi hos BoligPortal ikke har indflydelse eller mulighed for at afmelde abonnementet for dig