Hvordan afmelder jeg fremhævningen af min boligannonce?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Har du tilkøbt en fremhævning til din boligannonce – fx Topannonce, Åben annonce eller Eksponering – bliver fremhævningen helt automatisk afmeldt, når lejemålet bliver markeret som udlejet eller reserveret i BoligPortals system. 

Bemærk, at du selv er ansvarlig for at markere din annonce for udlejet eller reserveret. Læs, hvordan du gør i denne guide

Din fremhævning stopper først, når perioden udløber.
Hvis du afmelder med tilbageværende tid på din fremhævningsperiode, vil din annonce stadig være aktivt fremhævet, indtil perioden udløber. Du kan derfor sagtens købe en fremhævning og afmelde den med det samme igen, hvis du blot ønsker at fremhæve din annonce i 14 dage. 

Alle fremhævningspakker fornyes automatisk hver 14. dag. Afmelder du fx din fremhævning 10 dage efter køb, vil din annonce stadig være fremhævet i yderligere 4 dage, indtil de 14 dage er udløbet.

Ønsker du at afmelde fremhævningen af din annonce, inden dit lejemål bliver markeret for reserveret eller udlejet, skal du blot følge nedenstående guide.

 

Sådan afmelder du fremhævningen af din annonce

  1. Gå til 'Annoncerede lejemål' på din profil og klik på adressen til den annonce, du ønsker at framelde fremhævning på. 

  2. Gå til fanen 'Annoncering' og herefter til boksen 'Fremhæv på BoligPortal'
    I dette eksempel er der tilkøbt fremhævningsmuligheden Åben annonce, som afmeldes ved at klikke på 'Afmeld Åben annonce', og herefter bekræfte frameldelsen.

 

Når abonnementet er blevet afmeldt, vil du modtage en kvittering herom på e-mail. 

 

Bemærk: Genannoncerer du dit lejemålet inden fremhævningsperioden udløber, vil abonnementet automatisk fortsætte, hvorfor du aktivt selv skal ind og afmelde det, hvis du ikke længere ønsker din fremhævning. 

 

 

Læs også ...