Er CPR-nummer et krav i lejekontrakten?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Lejers CPR-nummer bruges kun i forbindelse med afgivelse af fuldmagt – fx ved tilmelding til el gennem en af BoligPortals samarbejdspartnere.

Når du bruger BoligPortals lejekontraktbygger, vil du på siden med udfyldelse af lejers oplysninger, blive spurgt til lejers CPR-nummer.

CPR skal kun udfyldes, hvis du har aftalt med lejer, at du som udlejer skal tilmelde vedkommende til et forsyningsselskab.

Klik her for at læse mere om at tilmelde lejer til en el-aftale via BoligPortal.

Bemærk: Lejers CPR-nummer vil ikke være synligt i den færdige lejekontrakt – det bruges udelukkende internt i forbindelse med fuldmagt.

Lejekontrakt uden CPR-nummer

Har lejer ikke et dansk CPR-nummer, eller ønsker du ikke at tilmelde din lejer til el, lader du feltet med CPR-nummer være tomt.

Husk også at oplyse, at lejer selv skal tilmelde sig et el-selskab. Det gør du under 'Forbrug'.

Her finder du punktet 'Hvordan afregnes el?' og trykker på 'Mellem lejer og forsyningsselskab' og derefter 'Lejer står selv for rettidig tilmelding'