Kan lejer betale depositum og forudbetalt husleje via MobilePay på BoligPortal?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

På nuværende tidspunkt er det desværre ikke muligt at lave engangsbetalinger gennem din huslejeopkrævning via MobilePay*, herunder eksempelvis overførsel af depositum og forudbetalt husleje fra din lejer. 

*OBS: Vær opmærksom på, at det ikke længere er muligt at oprette nye betalingsaftaler med MobilePay. Det skyldes ændringer i MobilePays betingelser. Det er kun muligt at bruge MobilePay til automatisk huslejeopkrævning, hvis du har oprettet betalingsaftalen før d. 12. marts 2024.

Her anbefaler vi i stedet, at du instruerer din lejer til at overføre disse beløb via bankoverførsel.

Bruger du BoligPortals gratis, digitale lejekontrakter, kan du fx skrive dette i dokumentet, så lejer nemt inden indflytning kan overføre de rette beløb til dig. 

Bemærk, at det er muligt at tilføje et engangsbeløb til en eksisterende huslejeopkrævning gennem BoligPortal, men at dette udelukkende er beregnet til at tilføje eller modregne beløb i forbindelse med huslejeopkrævning – ikke til overførsel af depositum eller forudbetalt leje.


Notér depositum og forudbetalt husleje i BoligPortals huslejesystem

Hvis du benytter BoligPortal til at opkræve husleje, og du modtager depositum og forudbetalt leje via bankoverførsel, anbefaler vi, at du indtaster de indbetalte beløb i rubrikken 'Forudbetalinger' under det pågældende lejeforhold. 

Du kan ligeledes lave en intern note under rubrikken 'Noter' med oplysninger om indbetalingen.

På den måde kan du nemt holde overblik over, hvad lejer har indbetalt.

Klik på billedet for at forstørre

 

 

 

 

Læs også ...

 
Se mere