Hvordan fjerner jeg min aftale om huslejebetaling med MobilePay?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Hvis du ønsker at fjerne betalingsaftalen med den automatiske huslejebetaling med MobilePay, skal du i første omgang åbne din MobilePay-app. Følg derefter følgende trin:

1. Log ind og klik på Aktiviteter

2. Vælg Faste betalingsaftaler

3. Klik på den faste betaling til din udlejer

4. Vælg herefter 'Stop aftalen' og bekræft ved endnu en gang at trykke 'Stop aftalen'.

Fjern aftale om huslejebetaling i MobilePay.pngStop aftale med MobilePay i appen.png

*Din udlejer vil få besked om, at betalingsaftalen er fjernet, men det er en god idé at kontakte din udlejer forud. Når du sletter en betalingsaftale i MobilePay er det ikke en permanent opsigelse af lejemålet med din udlejer. I så fald skal du kontakte din udlejer direkte med udgangspunkt i den aftale, I har indgået i lejekontrakten.