Hvordan tilmelder jeg lejer til el i flyttesynet?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Når du afholder indflytningssyn gennem BoligPortal for din nye lejer, kan du nemt tilmelde vedkommende til en el-aftale direkte i flyttesynet med få klik. 

På den måde skal hverken du eller din lejer tilmelde sig manuelt – så slipper du for det administrative bøvl og din lejer sikrer sig, at der er el i lejemålet fra den dag, vedkommende flytter ind. 

Bemærk: Det er udelukkende tilladt at tilmelde lejer til en elaftale gennem flyttesynet, hvis lejer selv ønsker dette. Du må som udlejer derved ikke kræve dette i forbindelse med flyttesynet. Denne service er udelukkende skabt som en måde at gøre tilmelding til el nemt for alle parter. 

 

Sådan tilmelder du din lejer til en el-aftale direkte i indflytningssynet 

 1. Tjek, at alle lejers oplysninger er udfyldt korrekt under fanen 'Lejeroplysninger' inde i selve flyttesynet
  Dette step er vigtigt, da disse oplysninger sendes videre til det el-selskab, I tilmelder lejer. 

 2. Gå herefter til fanen 'Tilmelding: El' i flyttesynet

 3. Vælg nu den ønskede el-leverandør på listen
  I kan læse mere om den enkelte leverandør ved at klikke på fanen 'Tilmeld →' ud fra hver enkelt leverandør.
  Tilmeldingen sker først, når I udfylder oplysningerne og tilmelder jer aftalen inde på denne side, hvorfor du trygt kan klikke på knappen på dette stadie. 
  Tilmelding til el.png

 4. Lejer skal nu udfylde tilmeldingsformularen til den ønskede leverandør 
  Det skal være lejer selv, der udfylder formularen. Udlejer må ikke udfylde formularen på vegne af lejer – heller ikke hvis lejer ikke er fysisk til stede ved indflytningssynet. 
  Tilmeldingsformular til elaftale.png
  Kontaktoplysninger på lejer vil allerede være udfyldt, baseret på de oplysninger, der er angivet under fanen 'Lejeroplysninger'. Husk at dobbelttjekke, at alle oplysninger er korrekte. 

  Herefter skal lejer angive sit CPR-nummer. 

  Lejers CPR-nummer anvendes udelukkende til tilmelding af den valgte el-aftale og videregives og opbevares til og hos el-leverandøren i fuld henhold til gældende GDPR-lovgivning.  

 5. Lejer skal afslutningsvis bekræfte sit valg i tjekboksen og klikke på knappen 'Tilmeld'
  Herefter kan flyttesynet afsluttes og underskrives af alle parter, hvorefter el-aftalen automatisk træder i kraft ved indflytning. 

 

 

Læs også ...

 
Se mere