Hvordan fremhæver jeg min udlejningsannonce?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Sæt ekstra skub i udlejningsprocessen med BoligPortals fremhævningsmuligheder.

BoligPortal tilbyder flere fremhævningsmuligheder, som du kan tilkøbe for at booste dine annoncers præstationer og interessen fra boligsøgende. 

 

 

Vælg imellem 4 fremhævningsmuligheder for udlejere

Topannonce
Kom øverst i søgeresultaterne.
Denne fremhævningsmulighed er særligt relevant for boligannoncer i de større byer med høj konkurrence. Med en topannonce sikrer du dig, at du bliver ved med at være synlig for de boligsøgende.
Læs mere

Fri kontakt

Giv alle mulighed for at kontakte dig gratis.
Denne fremhævningsmulighed er særligt relevant for boligannoncer i mindre områder, hvor efterspørgslen på boliger ikke er så høj. Med Fri kontakt kan alle interesserede kontakte dig, uanset om de har betalt adgang til BoligPortal eller ej.
Læs mere
Eksponering
Få topannonce og fri kontakt, bliv delt på Facebook, i BoligAgent-mails og bliv vist på ligende annoncer i samme og nærliggende områder.
Denne fremhævningsmulighed er særligt relevant for boligannoncer, der skal nå ud til så mange mennesker som overhovedet muligt. Har du svært ved at få lejet dit lejemål ud, anbefaler vi dig, at du benytter dig af eksponeringspakken, som giver dig maksimal synlighed.
Læs mere
Eksponering +
Få ALLE fordelene fra Eksponering, Topannonce og Fri kontakt + kom på side 1 igen, få ny annonceringsdato og bliv vist som ny annonce i BoligAgent e-mails til interesserede boligsøgende. Derudover får du adgang til værktøjet Udlejningsdata.
Denne fremhævningsmulighed er særligt relevant for boligannoncer, der vil have maksimal eksponering og fuld opmærksomhed. Er din annonce forsvundet i mængden og interessen forsvundet, giver Eksponering + helt nyt liv til din annonce.
Læs mere

Alle fremhævningsmuligheder fornyes automatisk, indtil det opsiges eller lejemålet markeres reserveret eller udlejet, med mindre der foreligger en særlig aftale med BoligPortal. 

Alle fremhævninger kan opsiges når som helst uden binding

 

 

Hvordan fremhæver jeg min annonce?

For at købe en fremhævning, skal du blot gå til den boligannonce, du ønsker at fremhæve, og klikke på '+ Fremhæv'. Her kan du også se priserne på de enkelte fremhævninger. 

Herefter kan du vælge den fremhævningsmulighed, der passer dig, og betale med MobilePay eller kreditkort. 

Bemærk: Du køber alle fremhævninger som et abonnement, der automatisk fornyes indtil det afmeldes eller dit lejemål markeres reserveret eller udlejet. 

 

 

Hvordan fungerer en topannonce?

Med en topannonce kan din udlejningsbolig blive vist aller øverst i de boligsøgendes listevisning. 

Når en bruger søger efter bolig på BoligPortal, vil de boligannoncer, der matcher søgningen og som har tilkøbt en topannonce, blive præsenteret som de øverste annoncer.  

Der er plads til tre topannoncer i hver søgning. Hvis der er mere end tre topannoncer, der matcher søgningen, vil annoncerne ligge i et 'hjul', som løbende roterer. På den måde bliver alle topannoncer eksponeret lige meget. 

Klikker den boligsøgende på 'Flere fremhævede annoncer', vil hjulet rotere, og den boligsøgende vil herefter blive præsenteret for tre nye topannoncer.

Topannoncen vises, når den matcher en eller flere af brugerens søgekriterier, såsom område, husleje, antal værelser eller areal. Det højner dine chancer for at blive vist i toppen af søgningen.

Foruden at være placeret i hjulet for oven vil din annonce også altid ligge på sin oprindelige placering i i søgeresultaterne. 

 

Hvordan fungerer Fri kontakt?

På BoligPortal skal alle boligsøgende have et aktivt boligsøgningsabonnement for at kontakte udlejerne. Ved en annonce med Fri kontakt kan alle boligsøgende frit kontakte dig via din boligannonce, uanset om de har et betalt abonnement eller ej. 

Når du har tilkøbt Fri kontakt, får dit annoncebillede et grønt banner med teksten 'Fri kontakt'. På den måde skiller din annonce sig ud fra mængden, og det bliver tydeligt for alle, at betalingsmuren er fjernet for netop dit lejemål.  

 

Hvordan fungerer Eksponering?

Med fremhævningsmuligheden Eksponering, får du fuld udbytte og maksimal eksponering af din annonce på tværs af alle vores kanaler. 

Du får:

 • Alle fordele fra Topannonce + Fri kontakt
 • Synlighed i lignende annoncer 
 • Synlighed i søgninger i nærliggende områder
 • Segmenteret annoncering på Facebook
 • Annoncering i BoligAgent-mails til boligsøgende

 


Hhv. eksempel på BoligAgent e-mail og placering på lignende annonce

Eksempel på annoncedeling i lokal Facebookgruppe med +10.000 følgere

 

Hvordan fungerer Eksponering+ ?

Eksponering+ er den største og mest udbytterige fremhævningspakke, vi tilbyder. Den giver dig alle fordele fra Eksponeringspakken – inklusive Topannonce, Fri kontakt, og adgang til værktøjet Udlejningsdata. 

Med Eksponering+ får du: 

 • Fri kontakt + Topannonce + Eksponering 
 • Annoncen på side 1 igen (aktiveres på købstidspunkt)
 • Fornyet datoen på din annonce (aktiveres på købstidspunkt)
 • Annoncen i relevante BoligAgent-mails til boligsøgende 
 • Synlig på lignende annoncer under 'Andre boliger i området'
 • Segmenteret annoncering på Facebook 
 • Fri adgang til værktøjet Udlejningsdata, hvor du får indsigt i markedets huslejepriser helt ned på gadeniveau. Læs mere om Udlejningsdata her. 


Eksponering+ er det ultimative boost af din annonce
En fremhævning med Eksponering+ er en effektiv mulighed for dig, der oplever dalende interesse for din bolig, fordi annoncen forsvinder i mængden og har mistet sin nyhedsværdi. 

Ligeledes er det et godt værktøj til dig, der foretager ændringer på din annonce – fx hvis du tilføjer nye billeder, justerer huslejen, tilføjer tilladelse til husdyr eller installerer vaskemaskine i lejemålet – til at tiltrække boligsøgende til din bolig. 

 


Vi er her for at hjælpe

Hvad end du har spørgsmål til dine muligheder for fremhævning af dine boligannoncer eller har brug for hjælp til det praktiske, sidder vi altid klar til at hjælpe. 

Kontakt os på info@boligportal.dk.

Har du som professionel udlejer tilknyttet en kontaktperson hos BoligPortal, er du ligeledes altid velkommen til at kontakte vedkommende direkte.

 

 

Læs også ...