Hvad er digital fremvisning?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Når du opretter en boligannonce hos BoligPortal, kan du vælge, om du ønsker at tilbyde digitale fremvisninger. Det er selvfølgelig helt valgfrit, men det giver ekstra gode muligheder for at tiltrække interesserede boligsøgende. 

Tilbyd eventuelt digital fremvisning.png

Digital fremvisning gør din fremvisning mere fleksibel. Den giver dig mulighed for at vise lejemålet fx via et videoopkald.

Hvis du ønsker at tilbyde digital fremvisning af dit lejemål, kan du synliggøre dette både ved oprettelsen af lejemålet eller efterfølgende ved at redigere din annonce. 

Når du tilbyder digital fremvisning, vil du automatisk få tilføjet en bjælke til din boligannonce, der gør de boligsøgende opmærksom på dette.

Bjælke med oplysning om digital fremvisning .png

Hvorfor skal jeg tilbyde digital fremvisning?

At tilbyde digital fremvisning af din bolig øger tilgængeligheden for interesserede lejere, hvilket kan øge interessen og fremskynde udlejningsprocessen for dig. Det giver interesserede mulighed for at se dit lejemål virtuelt, hvilket er praktisk og tidsbesparende, både for dig og lejer. 

Digital fremvisning kan også være tiltrække et bredere publikum, hvis du fx oplever et begrænset antal henvendelser vedrørende din bolig. Ved at kunne se boligen digitalt, er det nemmere for personer, der ikke bor i nærheden af boligen, at komme til en fremvisning. 

Hvordan afholder jeg en digital fremvisning?

Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at afholde din digitale fremvisning.

Rigtig mange vælger at aftale et videomøde med den boligsøgende, hvor I kan hilse på hinanden, og hvor du kan gennemgå boligen rum for rum og vise det hele frem. 

Der findes mange gode programmer til afholdelse af videomøder – herunder FaceTime, Microsoft Teams, Zoom, Google Meet og Skype. 

 

 

Læs også ...