Hvorfor kan jeg ikke se udlejers telefonnummer?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

På BoligPortal er det op til hver enkelt udlejer, om de ønsker at angive et telefonnummer på deres boligannoncer. Derfor er det ikke alle udlejere, du har mulighed for at kontakte direkte pr. telefon.

Hvis udlejeren ønsker at blive kontaktet af boligsøgende pr. telefon, vil deres telefonnummer være angivet direkte på annoncen under knappen 'Skriv til udlejer'. 

Hvis telefonnummer er opgivet af udlejer, vil det stå i kontaktfeltet.png

Telefonnummeret vil være skjult for alle, der ikke har et aktivt boligsøgningsabonnement på BoligPortal.  

Vær opmærksom på, at det kun er abonnenter med fuld adgang til BoligPortal, som kan se telefonnummer på udlejer. Har du købt abonnement med begrænset adgang, kan du ikke se telefonnumre.

Det er ikke muligt at få oplyst udlejers telefonnummer, hvis ikke det er angivet på annoncen.

 

Send og modtag beskeder i indbakken

Udlejere på BoligPortal har ofte mange annoncerede lejemål, og dertil også både arbejde og familie, de skal se til ved siden af deres udlejning. Det kan derfor for mange være mere fordelagtigt og overskueligt at administrere kontakten med de boligsøgende via beskeder. 

Du kan dog altid kontakte den udlejer eller bolig, du er interesseret i, gennem BoligPortals eget beskedsystem.

Her er det både nemt for dig som boligsøgende at holde styr på de beskeder, du sender til udlejerne, ligesom at det er nemt og overskueligt for udlejeren at tilgå din søgeprofil, så de hurtigt og effektivt kan få en fornemmelse af, hvem du er som lejer.

Uanset, om det er muligt at ringe til udlejer eller ej, anbefaler vi derfor altid vores boligsøgende at udfylde deres brugerprofil grundigt og skrive en besked med en god ansøgning.

Læs mere om, hvad en god ansøgning er her.

 

 

 

 

Læs også ...

 
Se mere