Hvorfor kan jeg ikke se udlejers telefonnummer?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Det er udlejerne selv, der vælger, om de ønsker at angive et telefonnummer på deres boligannonce. Det er derfor ikke alle udlejere, du har mulighed for at kontakte pr. telefon. 

Det er ikke muligt at få oplyst lejers telefonnummer, hvis ikke det er angivet på annoncen.


Mange udlejere på BoligPortal har mange annoncerede lejemål, og dertil også både arbejde og familie, de skal se til ved siden af deres udlejning. Det kan derfor for mange være mere fordelagtigt og overskueligt at administrere kontakten med de boligsøgende via beskeder. 

Du kan dog altid kontakte den udlejer eller bolig, du er interesseret i, gennem BoligPortals eget beskedsystem. Her er det både nemt for dig som boligsøgende at holde styr på de beskeder, du sender til udlejerne, ligesom at det er nemt og overskueligt for udlejeren at tilgå din søgeprofil, så de hurtigt og effektivt kan få en fornemmelse af, hvem du er som lejer.


Uanset, om det er muligt at ringe til udlejer eller ej, anbefaler vi derfor altid vores boligsøgende at udfylde deres brugerprofil grundigt og skrive en besked med en god ansøgning. Læs mere om, hvad en god ansøgning er her.

 

 

Læs også ...

 
Se mere