Hvorfor er mit lejemål markeret som reserveret?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Hvis du oplever, at dit lejemål er blevet markeret som reserveret, selvom du ikke selv har foretaget dig noget, skyldes det, at vi hos BoligPortal har reserveret – og derved midlertidigt deaktiveret – din annonce.

Vi forsøger dog altid at kontakte vores udlejere, inden vi markerer aktive annoncer som reserveret. Er din annonce blevet reserveret af os, har du derfor med stor sandsynlighed overset eller ikke reageret på en eller flere e-mails fra os. 

Vi anbefaler derfor, at du tjekker din e-mail efter en henvendelse fra BoligPortal, sendt fra info@boligportal.dk. Husk at tjekke dit spam-filter. 


Hvad er årsagen til, at BoligPortal har markeret min annonce som reserveret eller udlejet? 

Vi har spørgsmål til din annonce eller udlejning
Hvis vi hos BoligPortal af den ene eller den anden årsag bliver bekendt med et problem eller udfordring med din annonce, vil vi altid kontakte dig på e-mail med opfølgende spørgsmål, som vi beder dig vende tilbage på.

Reagerer du ikke på disse e-mail, vil vi markere din annonce som reserveret, indtil vi har hørt fra dig.


Din annonce har været aktiv i mere end 120 dage
Når en annonce overstiger 120 dages liggetid på BoligPortal, kontakter vi dig pr. e-mail, hvori vi beder dig om at tage stilling til, om din annonce stadig er gældende og relevant. 

Har din annonce været aktiv i mere end 120 dage, og du ikke har reageret på vores henvendelser om dette, vil vi automatisk markere din annonce som udlejet 14 dage efter vores kontaktforsøg. 

Dette er en sikkerhedsforanstaltning, da du selv er ansvarlig for at markere dit lejemål for udlejet på BoligPortal. 

Du kan altid ændre din annoncestatus – fx fra udlejet til aktiv – ved at klikke på 'Annoncér lejemål' ud fra din bolig under 'Annoncerede lejemål'.

 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice.

 

 

Læs også ...

 
Se mere