Har jeg fortrydelsesret på mit abonnement?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Som kunde hos BoligPortal har du altid den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage ved køb af abonnement. Der er dog nogle specifikke krav og vilkår, du skal overholde, for at kunne gøre brug af din fortrydelsesret. 

 

Vilkår for din 14-dages fortrydelsesret

Fortrydelsesretten begynder fra købstidspunktet – ikke fra evt. fornyelsesdato

 • Fortrydelsesretten begynder fra den dato, du afgiver din bestilling på et hvilket som helst abonnement på BoligPortals hjemmeside.
 • Eventuelle kampagneperioder og fornyelser af dit abonnement medregnes i de 14 dage. Fortrydelsesretten fornyes altså ikke ved efterfølgende fornyelse af abonnementet, da der er tale om et og samme produkt med løbende abonnementsbetaling.

Har du eksempelvis købt 24-timers begrænset adgang (introduktionstilbud for nye kunder), som efterfølgende automatisk fornyes til en 28-dages periode, så startede de perioden på de 14 dages fortrydelsesret i det øjeblik, du købte din 24-timers adgang. Hertil gælder din fortrydelsesret udelukkende, hvis du ikke har taget abonnementet i brug – både under 24 timers- og 28-dagesadgangen.


Din fortrydelsesret bortfalder i det øjeblik, du tager dit abonnement i brug

 • Din ret til at annullere dit abonnementskøb er udelukkende gældende, hvis du på ingen måder tager dit abonnement i brug.
 • Det betyder, at din ret til fortrydelse bortfalder: 
  • Ved første login på dit betalte produkt
  • Ved udfyldelse af søgeprofil
  • Ved kontakt til udlejer
  • Ved annoncering af ledigt lejemål.

Med din bestilling og betaling af et abonnement på BoligPortal har du accepteret BoligPortals vilkår og samtykket til, at fortrydelsesretten bortfalder, når benyttelsen af abonnementet påbegyndes. 

 

Sådan gør du brug af din fortrydelsesret

Lever du op til ovenstående vilkår og ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du – inden du tager abonnementet i brug og inden udløbet af 14-dages fristen for første betaling – kontakte os på info@boligportal.dk og meddele dette.

Grundet dataloven behandler vi ikke fortrydelsessager pr. telefon. 

 

 

Læs også ...

 
Se mere