Slettes beskeder fra boligsøgende, når boligen er udlejet?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Alle henvendelser, du har modtaget på en annonceret bolig, bliver gemt på din BoligPortal-brugerprofil, selvom boligen er markeret som udlejet.

Har du brug for hjælp til at finde beskeder for en tidligere annonce? Hop til afsnittet herunder: "Hvor er mine gamle beskeder?"

Alle henvendelser bliver gemt, indtil du eventuelt vælger at annoncere boligen påny via BoligPortal. Hvis du genaktiverer en annonce, der er mere end 6 måneder gammel, så bliver tidligere henvendelser automatisk slettet, når annoncen igen er aktiv. 

  

Hvad sker der med tidligere beskeder, når annoncen aktiveres igen?

Om dine gamle henvendelser på en udlejningsannonce bliver slettet ved genannoncering på BoligPortal, afhænger af, hvornår annoncen sidst var aktiv. 

Var annoncen sidst aktiv for mindre end 6 måneder siden?

Når det er mindre end seks måneder siden sidste annoncering, kan det stadig være relevant for dig at tage kontakt til de boligsøgende, der tidligere viste interesse for boligen. Derfor bevares alle henvendelser, du fik i forbindelse med den forrige annoncering. 

Var annoncen sidst aktiv for 6 eller flere måneder siden? 

Er det seks eller flere måneder siden, at boligen sidst blev annonceret gennem BoligPortal, så vil alle tidligere henvendelser på lejeboligen forsvinde, når annoncen igen er aktiv på BoligPortal. 

Det skyldes, at de boligsøgende som på daværende tidspunkt viste interesse for din bolig, efter al sandsynlighed vil have fundet en anden lejebolig i den mellemliggende periode. 

 

Hvor er mine gamle beskeder? 

Når din udlejningsbolig er blevet annonceret gennem BoligPortal og derefter markeret som udlejet, vil beskederne ikke længere fremgå under menupunktet 'Beskeder'. I stedet skal du finde samtalerne under det enkelte lejemål i din BoligPortal brugerprofil. 

Hvis du er logget ind på BoligPortal i en browser, skal du følge nedenstående trin for at finde beskeder for et udlejet lejemål: 

  1. Tryk på 'Annoncerede lejemål' i den blå menu til venstre af skærmen. 

  2. Vælg fanen 'Udlejet'. 

  3. Find det lejemål, du vil se henvendelser for. Under kolonnen 'Beskeder' vil der typisk stå et '0'. Tallet er udtryk for, hvor mange ulæste beskeder, du har modtaget på annoncen. Hvis du trykker på tallet, vil du komme til en indbakke, der udelukkende viser de beskeder, du har modtaget på det specifikke lejemål.    

 

 

 

 

Læs også ...

 
Se mere