Hvad får jeg ud af at være medlem af BoligPortal?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Som bruger på BoligPortal får du en række fordele og muligheder, der gør det nemt og effektivt at finde dit næste hjem.

 • Få adgang til Danmarks største udvalg af ledige lejeboliger
  Med en profil på BoligPortal kan du se og søge efter ledige boliger, der passer netop til dine behov – enten på boligportal.dk eller direkte i vores app. Du kan finde alt fra lejligheder og huse til værelser og pendlerboliger. 
   
 • Gem dine favoritboliger og søg, når det passer dig
  Du kan gemme alle de boliger, du vil, under favoritter, så du nemt kan vende tilbage til dem senere, når det passer dig. 

 • Få besked om nye boliger direkte i din indbakke
  Du kan oprette målrettede BoligAgenter baseret på dine søgekriterier. Så snart nye boliger, der matcher dine præferencer, bliver lagt på BoligPortal, får du direkte besked på e-mail. 

 • Kontakt alle de udlejere, du ønsker
  Med et aktivt abonnement kan du henvende dig direkte til udlejerne via BoligPortals beskedsystem, eller ved at ringe til dem, der har oplyst et telefonnummer*. 

 • Fleksibelt boligsøgningsabonnement uden binding
  Vælg mellem flere forskellige betalingsperioder – alle helt uden binding. Det betyder, at du kan opsige det når som helst inden for din nuværende periode. Nem betaling med kort eller MobilePay. 

 • Opret en søgeprofil, og bliv kontaktet af direkte af udlejerne
  Med en udfyldt søgeprofil er dine oplysninger og profilbillede tilgængelig for alle udlejere på siden, så du øger dine chancer for at blive valgt som lejer.

 • Sikkerhed og verifikation
  Når du søger bolig på BoligPortal, er sikkerhed i højsædet. Derfor gennemgår alle udlejere og boliger en verificering, så du trygt kan finde dit næste hjem uden at bekymre dig om svindel.

 • Professionel kundesupport alle ugens dage
  Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i din boligsøgning, kan du kontakte BoligPortals kundeservice alle ugens dage. Vi sidder klar til at hjælpe på telefonen, e-mail og Messenger. 

*Telefonnumre er udelukkende synlige for abonnenter med fuld adgang, såfremt udlejeren selv har angivet dette på sin boligannonce. 

Hent BoligPortals app

Hent i App Store.png

BoligPortal 2.png

 

Læs også ...

 
Se mere